Horòscop del 15 al 21 de setembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Hi ha vegades que en el terreny emocional no ets molt expressiu i aquesta setmana algú t’ho retraurà. Treball: el teu humor, afecta el teu rendiment, mostra’t positiu i la situació millorarà, tu ets qui decideix.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Reps ajuda per superar un entrebanc,però un comentari bastarà per alterar-te. Aparca la teva susceptibilitat. Treball: quan vols tenir raó no hi ha qui et guanyi. Però no et deixis influenciar per qui crea conflictes.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No exigeixis el que no ets capaç de donar, algú t’ho recordarà. No és un retret, sinó un consell. Treball: t’ofereixen un nou projecte, però vés amb compte, ja que pot ser alguna cosa que no té futur, pren-te les coses amb calma.
 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Quan les discussions es repeteixen, cal prendre distància per meditar sobre la situació. Treball: una col·laboració està resultant complicada, si li poses fi, podràs centrar-te en el que realment t’importa.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La gent t’estima com ets, més enllà de les aparences. L’autenticitat ha de ser la teva millor arma per seduir. Treball: el teu sector laboral està activat, pots rebre una oferta o un regal, medita-ho abans d’acceptar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Saps sacrificar-te per amor, t’acaronen, et faran un regal que et mereixes i el teu compromís és gaudir-ho. Treball: és el moment per aconseguir l’oportunitat que esperaves, sense pressions, el que és per a tu t’arribarà fàcilment. 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Quan t’alteres no pots valorar les coses en la seva justa mesura, pensa en el que hagis a dir i la situació millorarà. Treball: algú t’ajuda a buscar el que cerques, però has de demanar-li-ho. Aconseguiràs el que et proposis.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Hi ha assumptes que et tenen atrapada, però hauries de reorganitzar la teva agenda i buscar moments d’afecte que t’estan demanant. Treball: entre les exigències i el teu afany de perfecció és normal que t’atabalis. Simplifica.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Comprendre les emocions porta el seu temps. Si utilitzes l’empatia, pot ser que tinguis més clar com resoldre els conflictes. Treball si algú ho està passant malament, ajuda’l, no el sermonegis, sigues comprensiva, sabrà compensar-te.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Cuida l’expressió de les teves opinions, perquè la teva parella pot molestar-se. Està passant un mal moment, sigues comprensiva. Treball: fa temps que estàs en una situació molt incòmoda, renovar les teves estratègies és la clau.
 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Vas de sorpresa en sorpresa, descobrint que tens més afectes dels quals t’imaginaves. Gaudeix i enamora’t. Treball: període idoni per invertir en projectes creatius. És el moment per aconseguir la teva oportunitat.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Molt sol·licitada aquests dies, amb l’autoestima en alça i el cor curull, segur conquistaràs o reafirmaràs l’amor de la teva parella. Treball: la diferència de criteri pot portar-te a discutir, no et deixis influenciar.

TOTES LES NOTÍCIES