Esports atorga més de 60.000 euros entre la segona convocatòria d’ajudes i subvencions puntuals

Sílvia Riva i Justo Ruiz
Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports i Justo Ruiz, secretari d’Estat d’Esports (SFG)

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta de la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, l’adjudicació definitiva de les ajudes de la segona convocatòria i les ajudes puntuals per a l’any 2020 a les entitats esportives.

Així, i tal com ja va explicar Riva, tenint en compte la situació provocada per la COVID-19, el Ministeri ha reservat una part de les ajudes a les federacions en una segona convocatòria perquè s’hi puguin acollir aquelles que no ho van fer en la primera convocatòria de l’any. A més, també s’ha reservat una partida per donar suport a aquelles que duguin a terme activitats no previstes inicialment o vulguin subscriure programes formatius per als seus tècnics i/o entrenadors.

En total, Esports ha aprovat una partida de 61.672 euros, que es divideixen 37.772 euros corresponents a les ajudes de la segona convocatòria i 23.900 euros per a subvencions puntuals d’aquest 2020. En el primer dels casos, les ajudes han recaigut al Comitè Olímpic Andorrà, a la Federació Andorrana de Petanca i a la Federació Andorrana de Tir. Cap de les tres havien presentat projecte en la primera convocatòria de les ajudes i es poden beneficiar ara de la reserves fetes pel Ministeri.

En el cas de les subvencions puntuals han recaigut a l’Automòbil Club Andorra, la Federació Andorrana de Patinatge, la Federació Andorrana de Canoa Caiac i la Federació Andorrana d’Esquí. Totes elles han rebut les ajudes per poder desenvolupar programes formatius.

TOTES LES NOTÍCIES