Es produeix una nova defunció amb Covid-19 i ja són 81

Hospital Nostra Senyora de Meritxell
Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Foto: ARXIU

En les últimes hores s’ha produït una nova defunció amb Covid-19, i ja són 81 les registrades des de l’inici de la pandèmia.

D’altra banda, els casos actius continuen davallant i aquest diumenge se situen just per sota del mig miler de pacients. Concretament són 499 les persones afectades en aquest moment, 18 menys que dissabte.

El Govern també ha informat que la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 7.577 persones – 6.720 corresponen a la segona onada–, i 17 s’han diagnosticat en les darreres 24 hores.

Alhora, un total de 6.997 de persones han superat la malaltia des de l’inici de la pandèmia, de les quals 6.193 es corresponen a la segona onada. 34 han rebut l’alta mèdica entre aquest dissabte a la tarda i avui diumenge al migdia.

Del total de casos en actiu, 16 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, i 1 a l’UCI, que requereix ventilació mecànica. Això són dues hospitalitzacions menys, que porten a una lleugera reducció de la pressió hospitalària.

A la planta COVID-19 habilitada a El Cedre no hi ha cap resident ingressat.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 23 aules estan sota vigilància activa –6 total i 17 parcial– i 48 en vigilància passiva.

TOTES LES NOTÍCIES