Cornella 19è i Acosta 31è al gegant dels Nacionals Júniors italians

Xavi Cornella en un dels entrenaments realitzats a Suècia.
Xavi Cornella en un dels entrenaments realitzats a Suècia. Foto: FAE

Aquest diumenge s’ha disputat el gegant dels Nacionals Júniors italians de San Giovanni di Fassa. Xavi Cornella ha estat 19è, Ty Acosta 31è i Bartumeu Gabriel no ha finalitzat la primera mànega.

Cornella ha fet un temps de 1.53.22, a 3.85 del guanyador de la cursa, l’italià Gianlorenzo Di Paolo, que s’ha imposat amb 1.49.37. En la 31a posició ha finalitzat Acosta, amb un crono de 1.55.24. a 5.87 de Di Paolo.

Per la seva part, Bartumeu Gabriel ha estat desqualificat en la primera mànega.

 

L’EEBE, en competició

Així mateix, aquesta setmana entra en competició el grup de l’EEBE, amb els Campionats d’Itàlia categoria Cittadine que es disputen a l’estació d’Alleghe. L’equip andorrà U19 disputarà els eslàloms de demà dilluns i del dimarts, i el gegant del dimecres, per tornar just després a Andorra.

 

Vargas en Copa d’Europa i Rius a Schladming

De la mateixa manera, demà i dimarts Matías Vargas competeix a la Copa d’Europa de velocitat, a Altenmarkt (Àustria), amb dos supergegants. També, a Schladming (Àustria), Àlex Rius correrà els eslàloms (Nacional austríac i una FIS), dilluns i dimarts.

 

Lesió de Kevin Courrieu

Kevin Courrieu va patir una caiguda el passat 13 de desembre a Santa Caterina (Itàlia), amb la qual cosa es va produir una lesió al genoll esquerre que, vistes les proves posteriors, s’ha detectat el trencament del lligament creuat anterior, més lesió de menisc. Donades les circumstàncies, els serveis mèdics consideren la necessitat de passar per quiròfan, data que es coneixerà en els pròxims dies. El procés de recuperació d’aquesta lesió serà d’entre sis i vuit mesos, tot i que la data exacta s’establirà una vegada s’operi.

L’esquiador andorrà es trobava en molt bona forma, entrenant amb bons cronos i en un bon estat físic. En un dels entrenaments del descens de la Copa d’Europa de Santa Caterina, el passat dia 13, es va desequilibrar i va caure cap al darrere i es va produir la lesió.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES