Es liciten les obres de rehabilitació de l’antic edifici de l’escola espanyola de Ciutat de Valls

El Lycée Comte de Foix
El Lycée Comte de Foix. Foto: Arxiu

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, l’adjudicació de les obres per reformar i rehabilitar l’antic edifici de l’escola espanyola de Ciutat de Valls per cedir-lo de manera temporal per a l’extensió del Lycée Comte de Foix. L’objectiu és donar resposta a l’increment d’alumnes que es preveu a la segona ensenyança del sistema francès per als anys vinents.

La segona fase d’obres que ara es licita permetrà rehabilitar aquest segon espai on previsiblement s’ubicaran els alumnes de Seconde. El projecte consisteix en la reforma integral de l’antic edifici espanyol de Ciutat de Valls, reforma instal·lació elèctrica, contra incendis, canvi de paviments, tancaments exteriors (finestres) i distribucions interiors. Aquesta reforma ha d’estar disponible pel pròxim curs escolar 2022-23.

En aquest sentit, es recorda que el febrer del 2019 el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior d’Andorra va anunciar un acord amb el llavors delegat de l’ensenyament francès, Denis Dekerle, per la cessió per part del Govern al Lycée dels espais de Ciutat de Valls. Tal com es va indicar en aquell moment, l’extensió del centre educatiu francès és una mostra de l’aposta clara de l’Executiu per l’educació i per la pluralitat de l’estructura educativa del país.

La licitació es fa en forma de concurs nacional de procediment obert i modalitat de contractació ordinària. Les empreses interessades en el projecte poden presentar les seves ofertes en un sobre tancat, en horari d’atenció al públic del Servei de Tràmits, fins al 16 de desembre del 2021. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament des dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern.

TOTES LES NOTÍCIES