Els Taure haureu de ser més professionals del 23 al 29 de novembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Confia en la teva família, t’ajudarà en el que et faci falta, però no esperis estar al límit de les teves forces per cridar-los. Treball: no cedeixis al mal ambient, encara més si no tens res a veure amb l’assumpte que s’està debatent. Tracta de no immiscuir-te.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Setmana d’alts i baixos que afectarà les teves relacions personals, tret que superis els moments en què tot sembla estar en contra teva. Treball: compleix amb aquelles obligacions en les quals t’has embarcat. Sigues més professional.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Pots comprovar aquests dies la sort que tens en comptar amb amics que et recolzen sense posar en judici la teva forma de ser. Treball: centra’t a solucionar les coses, no les deixis a mig fer, perquè això ralenteix encara més l’eficàcia de la teva labor i pots perdre els nervis.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si t’han mentit ho descobriràs aquesta setmana, perquè l’engany no pot perpetuar-se si tu estàs sent sincer amb els altres. Treball: t’esperen moments de molta activitat i has d’estar al cas dels detalls que poden passar-te desapercebuts.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Controla els teus arravataments, has de canalitzar la teva energia adequadament si no vols anar provocant conflictes. Distancia’t dels problemes per superar-los millor. Treball: para esment, ja que tens tendència a la dispersió i no pots jugar-te-la.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Digues de manera simple i planera el que sents, el que et passa, el que tens dins el cor i el que pateixes. És pitjor callar quan estàs disgustat que dir la veritat. Treball: queixar-te sempre del mateix només serveix per estar malament i no dominar la situació. Canvia.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
El teu cap vol obeir al teu cor però aquest et porta a fer el contrari, així que ho tens difícil per resoldre la situació. Treball: tens tot al teu favor perquè les coses et surtin bé, però no esperis que siguin uns altres que et donin l’oportunitat, fes-ho tu.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Evita, costi el que costi, l’enfrontament amb una persona que pot sentir que la vida no li va tan ben com a tu. Treball: si demanen la teva col·laboració en alguna cosa que t’entusiasma, abans de llançar-t’hi organitza bé la teva agenda, no sigui que no puguis complir.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
T’esperen uns dies bastant moguts, però feliços. Vas a reconciliar-te amb el passat, i les teves emocions, a flor de pell, et portaran a experimentar sensacions molt intenses. Treball: la comprensió és el que marca la diferència i tu faràs gala d’estar a l’altura.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Si algú et demana alguna cosa des del cor, no t’hi podràs negar, però vigila, allunya’t de qui no sap compartir. Treball: significa tant per a tu que no estàs veient on estan les teves prioritats. No es tracta d’escollir, sinó de saber estar en el teu lloc a cada moment.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Planteja les coses no només des del teu punt de vista, perquè si t’estan donant una de freda i una de calenta serà que tu tampoc fas les coses el millor que pots. Treball: t’estan donant massa facilitats i t’acomodes. Necessites un canvi professional.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Si t’has compromès amb tu mateix a canviar certes actituds que t’han portat a la ruptura, no facis marxa enrere i treu el millor de tu. Treball: quan una porta es tanca, una altra s’obre. No t’aferris a la feina, la vida t’està obligant a canviar de rumb.

TOTES LES NOTÍCIES