Parts dels cartells dels curts protagonitzats per freeriders

Coincidint amb la prova del Freeride World Tour que se celebra aquesta setmana a Ordino-Arcalís, la botiga Peak Performance del centre comercial illa Carlemany, situada a la planta 1, reunirà la tarda del divendres 28 de febrer alguns dels riders que patrocina la marca sueca: Kristofer Turdell, Hedvig Wessel, Carl Regnér, Elisabeth Gerritzen, Tao Kreibich i Yu Sasaki. Signaran autògrafs i es faran fotos amb les persones que assisteixin a l’esdeveniment, obert a tothom.

En acabar aquest acte a la botiga, als Cinemes illa Carlemany es projectarà en exclusiva un conjunt de curts presentats i protagonitzats pels mateixos riders. Per a aconseguir les entrades gratuïtes per a la projecció, cal enviar un correu electrònic, amb antelació, a peak@illa.ad o bé trucar al telèfon 81 80 26. L’aforament de la sala de cinema és limitat.

Les entrades s’han de recollir el divendres 28 a partir de les sis de la tarda a la botiga Peak Performance. La visita dels riders és prevista a partir de les set de la tarda. La projecció als Cinemes illa Carlemany (sala 1) serà a les vuit del vespre.