Els riders del Freeride World Tour visiten la Peak Performance d’illa Carlemany

Parts dels cartells dels curts protagonitzats per freeriders

Coincidint amb la prova del Freeride World Tour que se celebra aquesta setmana a Ordino-Arcalís, la botiga Peak Performance del centre comercial illa Carlemany, situada a la planta 1, reunirà la tarda del divendres 28 de febrer alguns dels riders que patrocina la marca sueca: Kristofer Turdell, Hedvig Wessel, Carl Regnér, Elisabeth Gerritzen, Tao Kreibich i Yu Sasaki. Signaran autògrafs i es faran fotos amb les persones que assisteixin a l’esdeveniment, obert a tothom.

En acabar aquest acte a la botiga, als Cinemes illa Carlemany es projectarà en exclusiva un conjunt de curts presentats i protagonitzats pels mateixos riders. Per a aconseguir les entrades gratuïtes per a la projecció, cal enviar un correu electrònic, amb antelació, a peak@illa.ad o bé trucar al telèfon 81 80 26. L’aforament de la sala de cinema és limitat.

Les entrades s’han de recollir el divendres 28 a partir de les sis de la tarda a la botiga Peak Performance. La visita dels riders és prevista a partir de les set de la tarda. La projecció als Cinemes illa Carlemany (sala 1) serà a les vuit del vespre.

TOTES LES NOTÍCIES