Els Peixos augmentareu la mobilitat del 4 al 10 de maig

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

El sector de l’economia segueix força actiu per tu i toca fer gestions per posar-se al dia. Podries sentir-te molt atret per una persona, que fins ara és una amistat.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Sol, Mercuri i Urà a Taure, impulsen a resoldre assumptes amb celeritat. Si tens coses endarrerides, ara poden actualitzar-se. Possibles tibantors amb la família política.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Les qüestions amoroses flueixen. Si tens un interès sentimental, pots rebre resposta afirmativa. Cerques respostes a molts enigmes i introdueixes nous temes de lectura.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

La teva ment està molt receptiva i pots viure moments d’especial clarividència. Període de força maduració. Pots sentir-te proper a comprendre algunes situacions familiars.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Possiblement t’has hagut de posar al dia en el sector professional i sembla que tot torna a anar a favor teu. Una persona del sector amistós pot mostrar en interès en tu.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Temps de renovar idees o fins i tot creences, sobretot les que et semblen més trencadores. Comences a practicar exercici físic. Pots rebre notícies d’un amor del passat.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): En qüestions sentimentals, pots dubtar entre dues persones amb les que tens contacte per escrit. El teu costat profund cerca moments d’espai, com la meditació o la fe.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Plutó retrògrad, t’inclina a replegar-te en tu mateix o a cercar solució a un assumpte econòmic que ja creies perdut. Nous contactes. Sobretot persones més joves que tu.

 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

El sector laboral passa per tot un seguit de canvis o d’inesperades novetats. Període una mica delicat en les finances, però amb algun ajut necessari per sortir del pas.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Possibles ingressos que poden venir d’algun negoci relacionat amb la xarxa o el món de la tecnologia. Augment de la teva seguretat en tu mateix i et mostres més amigable.

 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Visites inesperades a la llar. Dies de moltes comunicacions per la xarxa. Et pots mostrar decidit a tirar endavant un projecte professional, diferent al que feies fins ara.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Augment de la mobilitat. Entres en un període, físicament més actiu. Interès en estudiar alguna matèria innovadora. Un amic pot estar en problemes i li dones un cop de ma.