Els Escorpí heu d’estar atents als somnis del 28 de setembre al 4 d’octubreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Converses que es recuperen per aclarir les coses, sobretot amb la parella. Et ve de gust donar-te plaers com anar de compres o fer-te un tractament. Tens ganes de mimar-te.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Pots entrar en col·laboració en un projecte laboral. Consultes sobre qüestions relatives a la salut. Vols assegurar-te. Trobades i bona harmonia en l’entorn familiar.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Si ets una persona comunicativa, Mercuri a Escorpí, portarà un temps de reflexions profundes i t’agafaràs algunes qüestions de manera més seriosa. Canvis al sector laboral.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Possible expansió. Si estàs cercant feina o promocionant-te, aprofita per ampliar contactes, poden obrir-se noves portes. Converses transcendents amb el pare o la mare.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Els sectors que demanen més atenció són el de la salut i el de la feina, doncs estan més subjectes a canvis o transformacions. Augmenta l’optimisme amb el Sol per Casa III.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
L’amor es pot fer present, però compte amb obsessionar-te. Deixa que les coses es donin lentament i reparteix els teus interessos. Et reafirmes amb amabilitat i més cautela.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Mercuri transitant per la Casa II inclina a moviment del sector econòmic. Dies de gestions bancàries o relacionades amb propietats. Possibles plans de futur amb la parella.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Estigues atent als somnis, en aquests dies pots connectar amb el que bull dins teu de manera especial. Necessites expressar la teva opinió en un assumpte entre germans.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Si normalment ets el rei de la festa, entres en un temps de més serietat. Compte amb els assumptes ocults, doncs poden sortir a la llum en poques setmanes. Sigues prudent.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Possibles millores a l’àmbit laboral. Augment de les responsabilitats a la vida en general. Temps d’especial maduració. Fas plans de futur, més en solitari que acompanyat.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Vius un període de canvi de ritme. T’agafes les coses d’una manera més serena. Al sector professional pot donar-se algun canvi, ja sigui de lloc o en el contracte laboral.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Temes com el sexe, la mort o pors múltiples, passen ara per una etapa de reconeixement i reflexió. Cercaràs la proximitat del mar, el riu o bé fer una estada en un balneari.

TOTES LES NOTÍCIES