Els Bessons heu d’exposar les vostres idees del 19 al 25 d’octubreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
No estàs acostumat a que t’organitzin la vida, però hauràs d’assumir el rol de persona disposada a cedir. No et costarà esforç si ho fas amb i per amor. Treball: estaràs en el punt de mira d’una oportunitat avantatjosa.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Has de confiar en la teva parella, o en aquesta persona especial perquè aquests dies la seva opinió resultarà providencial. Treball: si t’ofereixen l’oportunitat de canviar d’ocupació o de departament no et resisteixis; això suposarà majors al·licients.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Estaràs molt ocupada, tant que podries oblidar-te d’una cosa important: un aniversari, una reunió familiar… vigila amb aquests despistes. Treball: mercuri, regent del teu signe, forma excel·lents aspectes. Aprofita per exposar les teves idees.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Ja no disposes de la força de mart en el teu signe, la qual cosa et permet alleugerir la càrrega emocional d’aquestes últimes setmanes. Treball: una de calç i una altra d’arena; els problemes són perquè els superis i no perquè et bloquegis. Relaxa’t, tot s’aclarirà.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Mart entra en el teu signe, el que suposa tirar fllenya a les brases que ja cremen en el teu interior. Els teus impulsos amorosos augmentaran. Treball: Amb la teva forma de treballar et portes al personal per davant, els conflictes es multiplicaran. Mostra’t més desposada a escoltar.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Una persona estimada et demostrarà com valora la teva amistat i el teu lliurament. Assumeix aquests afalacs i aprèn a rebre’ls. Treball: la crisi passarà de llarg si tu no la retens. Hi ha situacions que no depenen de tu, actua amb actitud positiva.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Els planetes continuen il·luminant el teu signe aquesta setmana i afavoreixen els encontres amorosos, les cites romàntiques, els idilis. Treball: sigues caut amb els diners, tant en els comptes laborals, com personals. Un error podria ser motiu d’una discussió.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
L’amor et motiva i aquests dies no només et sentiràs molt enamorat, sinó que desprendràs un gran magnetisme. Treball: és el moment d’expressar idees que poden millorar algunes coses de la teva feina. Confia en tu i en el teu poder de regeneració.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Els teus éssers estimats estaran molt pendents de tu. Pot ser que tanta dedicació et suposi un aclaparament. Valora la seva tendresa. Treball: si et trobes amb la persona que vols evitar, potser sigui perquè solucionis el problema que us enfronta.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
La sinceritat és el teu millor argument. Digues allò que penses, com et sents i què busques en la teva relació sentimental. Treball: no convé prendre decisions fins que no sàpigues el que vols. Estàs passant per un moment de dubtes i això afecta la teva professió.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Si el teu anhel no es compleix, no li donis la culpa a la mala sort, als astres, perquè només tu n’ets el responsable. Aquest amor potser no et convingui. Treball: el que se’t resistia des de fa dies pot acabar sent un rotund èxit dimarts o divendres.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
La felicitat té fama de ser efímera, sempre que es vulgui retenir. Deixa que tot flueixi sense voler capturar la màgia de l’amor. Treball: tendeix a desbordar les teves expectatives aquesta setmana, així que activa’t i deixa les queixes per a un altre dia.

TOTES LES NOTÍCIES