Els Àries ho passareu bé amb la parella del 21 al 27 de setembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Temps de passar-ho més bé amb la parella, de recuperar la il·lusió o d’augmentar la família. Toca ser curós amb la salut i potser implementar constància i nous hàbits.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Amb paciència assoliràs els projectes, però no t’oblidis de relaxar-te i de fer una mica de vida social, doncs darrerament pots estar més solitari del que és habitual.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
El sector de l’amor, rep una dosi extra. Pots conèixer algú interessant o iniciar una relació. Vius les conseqüències de l’estrès a les nits. Practicar meditació t’ajudarà.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si havies descuidat algunes obligacions familiars o domèstiques, en aquest període ja no podràs evadir-les. Compte amb les tensions amb la família política, sigues prudent.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Hauràs de lidiar amb un problema amb els veïns o tocarà enfrontar alguna conversa pendent amb un germà o germana. Et mostres més comunicatiu, sobretot amb la parella.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Les energies s’enfoquen en assumptes materials en les properes setmanes i vols prendre el control de la teva economia. Despeses vinculades al temps de lleure o als fills.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
FELICITATS! El Sol entra al teu signe i s’inicia el període de l’aniversari. Que no et robin la tranquil·litat, no deixis de cercar espais de soledat per equilibrar-te.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
El Sol transita per la Casa XII i  amb ell s’obre un temps de reflexions i balanç dels darrers mesos. La relaxació pot ajudar-te a l’acceptació i a la serenor interna.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Penses en com abordar assumptes importants sense por, amb l’ànim tranquil. Tens esperança i reps una dosi d’autoconfiança. Si véns d’un viatge, no en tens prou, en vols més.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
El Sol a Casa X activa les teves millors qualitats com a líder i t’ajuda a definir objectius vitals. Si no estàs a gust a casa, surt, passeja, però no et facis mala sang.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Tens ganes de compartir i pots cercar la manera de donar el millor de tu als altres, potser fent algun tipus de voluntariat. S’obre una etapa de més diàleg amb la parella.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Et fas més conscient de les limitacions econòmiques i et pots entristir una mica, però cerques alternatives satisfactòries. Comparteixes un secret amb una bona amistat.

TOTES LES NOTÍCIES