Els àries heu d’evitar enfrontaments del 2 al 8 de novembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Evita enfrontaments amb la teva parella, fills o amics. Et convé retirar-te i canalitzar les emocions. La teva energia es desborda i això també pot perjudicar la teva salut. Treball: la teva predisposició laboral és excel·lent, però si no tens l’aprovació, no t’encaparris.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Un consum raonable de passió pot ser el que més et convingui aquests dies. No forcis situacions si t’estan demanant paciència. Treball: se t’acumularà i hauràs d’organitzar la teva agenda o demanar ajuda. Aprèn a delegar i aniràs més relaxat.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Pots viure aquests moments en els quals, si t’atreveixes a passar el límit, ja no hi haurà volta enrere, i si dubtes, l’ocasió pot no tornar a donar-se. Treball: amb calma tot sortirà millor del que esperaves. Medita les teves paraules i les teves accions.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Les relacions es basen en l’aprenentatge del que uns altres ens proposen experimentar. Si la teva visió de les coses és oposada a la de la teva parella, no tractis de canviar-la, si no de comprendre-la. Treball: tancar-te en la teva closca és contraproduent. Dialoga.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si hi ha alguna cosa que no vols que se sàpiga, no ho vagis pregonant. Sigues més prudent, sobretot si es tracta d’assumptes que no t’afecten només a tu. Treball: controla la teva ambició. Les teves ànsies d’intervenir en tot poden acabar provocant alguns malentesos.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Allibera la teva ment i el teu cor i centra’t només en els que t’estimen pel que ets, no pel que aparentes. Treball: si tens assumptes urgents i et sents limitat per la quantitat de treball, planteja-ho a qui correspongui. Obtindràs resultats.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Aprofita tota la setmana per utilitzar les bones influències que té Venus en el teu signe. La teva seducció està al punt. Treball: entre somriures i llàgrimes pot desenvolupar-se la setmana. No et sentis castigat per les circumstàncies.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Alguns capítols amargs han estat fent mal a les teves emocions. Sincera’t i parla de sentiments per bandejar-los. Treball: estàs en un moment decisiu per a assumptes laborals; resoldràs un problema que ha estat bloquejant els teus ingressos.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Para esment als consells que et donin aquesta setmana; et convé escoltar-los i posar-los en pràctica. Treball: hi ha assumptes que cal posar en clar, assumir errors i acabar el que estigui pendent. Activa’t i treu-te els problemes de sobre.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Aprofita aquesta bona ratxa per no oblidar que has de gaudir més de la vida d’ara endavant. Treball: has de saber assumir cada moment i aprendre de les derrotes. És la manera de gaudir amb més consciència de les victòries.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Un bon inici de setmana, amb expectatives immillorables. No ho espatllis amb la teva peculiar forma d’expressar les emocions. Treball: renunciar a alguna cosa bona per aconseguir una cosa millor és molt lloable, però vigila no t’equivoquis. Calcula bé.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Una situació emocional que no controles està confonent els teus sentiments. Medita a fons cada pas que donis. Treball: la teva tendència a estar absent en els moments en què les emocions es desborden acabarà repercutint en la bona marxa dels teus negocis.

TOTES LES NOTÍCIES