Els alumnes d’FP de TCAI estan d’estrena

Les instal·lacions del taller tècnic, al centre d'FP, per a la realització de pràctiques en tasques de salut bucodental (SFGA)
Les instal·lacions del taller tècnic, al centre d’FP, per a la realització de pràctiques en tasques de salut bucodental (SFGA)

El Centre de Formació Professional ha reformat les instal·lacions del taller tècnic per a la realització de pràctiques en tasques de salut bucodental. Les renovades dependències són necessàries per a la formació dels alumnes del batxillerat professional de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI), del que enguany es graduarà la primera promoció.

Amb la posada en marxa d’aquest espai es disposa d’un laboratori de simulació que recrea tots els maquinaris que els futurs TCAI es poden trobar en l’àmbit de les clíniques dentals, que és una de les sortides laborals lligades als estudis que estan cursant.

Aquesta inversió està en la línia de dotació tècnica específica amb la qual el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior està equipant el centre de Formació Professional per a les noves branques de Batxillerat professional.

TOTES LES NOTÍCIES