El PS demana detalls de la selecció del cap d’àrea de Participació i promoció de la Joventut

Roger Padreny al Consell General

El Partit Socialdemòcrata vol aclarir la “polèmica” incorporació del nou cap d’àrea de Participació i promoció de la Joventut i Voluntariat, i per això ha formulat tota una bateria de preguntes escrites a Govern per conèixer el procés de selecció. El Grup Parlamentari Socialdemòcrata ha pogut conèixer per fonts internes algunes incidències en la relació a la selecció del nou cap d’àrea amb els voluntaris i voluntàries inscrits a l’àrea de Participació i promoció de la Joventut i Voluntariat. És per això que el conseller del PS, Roger Padreny, demana els detalls del procés de selecció i si fruit d’això ha baixat el nombre de voluntaris.

“Ens han fet arribar que la polèmica d’aquest nomenament ha pogut suposar una forta davallada del nombre de voluntàries i voluntaris inscrits a l’àrea. Des del Grup Parlamentari Socialdemòcrata ens preocupa aquest possible descens, ja que això pot complicar de forma notòria l’organització d’esdeveniments d’una gran dimensió turística com el Cirque du Soleil o La Vuelta”, remarca Padreny.

“Amb aquestes preguntes escrites no es busca anar contra la persona elegida per dur a terme aquest càrrec sinó saber com ha estat tot el procés de selecció per tal d’aclarir els possibles dubtes o polèmiques que ens han fet arribar”, ha explicat el conseller socialdemòcrata.