Roger Padreny al Consell General

El Partit Socialdemòcrata vol aclarir la “polèmica” incorporació del nou cap d’àrea de Participació i promoció de la Joventut i Voluntariat, i per això ha formulat tota una bateria de preguntes escrites a Govern per conèixer el procés de selecció. El Grup Parlamentari Socialdemòcrata ha pogut conèixer per fonts internes algunes incidències en la relació a la selecció del nou cap d’àrea amb els voluntaris i voluntàries inscrits a l’àrea de Participació i promoció de la Joventut i Voluntariat. És per això que el conseller del PS, Roger Padreny, demana els detalls del procés de selecció i si fruit d’això ha baixat el nombre de voluntaris.

“Ens han fet arribar que la polèmica d’aquest nomenament ha pogut suposar una forta davallada del nombre de voluntàries i voluntaris inscrits a l’àrea. Des del Grup Parlamentari Socialdemòcrata ens preocupa aquest possible descens, ja que això pot complicar de forma notòria l’organització d’esdeveniments d’una gran dimensió turística com el Cirque du Soleil o La Vuelta”, remarca Padreny.

“Amb aquestes preguntes escrites no es busca anar contra la persona elegida per dur a terme aquest càrrec sinó saber com ha estat tot el procés de selecció per tal d’aclarir els possibles dubtes o polèmiques que ens han fet arribar”, ha explicat el conseller socialdemòcrata.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada