El cicle Colors d’Estiu proposa diverses activitats aquesta setmana per fer a Escaldes-Engordany

Duet Font Bartumeu
Duet Font Bartumeu (Foto ONCA)

La programació cultural que s’emmarca en el cicle Colors d’Estiu d’Escaldes-Engordany continua amb diverses propostes interessants per aquesta setmana. Aquest dilluns està previst l’espectacle Com balla un cello? en el qual Jordi Claret i fusionen la música del violoncel electrònic i la dansa contemporània. Serà a les 19.00 i a les 20.00 hores al Parc de la Mola.

A les 21.30 hores, el 21é Festival Internacional ORGU&ND, que organitza l’associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra, arriba a l’església de St. Pere Màrtir amb el concert del duo polonès Celloroganic, composat per l’organista Radoslaw Marzec i la  violoncel·lista Renata Marze.

Demà dimarts 11 d’agost a les 18.30h, serà el torn per un taller familiar: BESTIARI MEDIEVAL al tremp d’ou sobre paper al CAEE.  Es tracta d’un taller dirigit a les famílies per realitzar bèsties medievals sobre paper d’aquarel·la, utilitzant la tècnica de pintura al tremp d’ou a càrrec de l’artista Rosa Obiols. En aquest taller s’hi descobriran figures mitològiques del bestiari medieval i es realitzaran dissenys propis. Cal reservar plaça trucant al telèfon 80 22 55.

Dimecres 12 d’agost a les 19.00 hores hi haurà el quart concert d’Engordany a duo a la placeta d’Engordany. En aquesta ocasió serà a càrrec del DUET FONT & BARTUMEU amb el concert Racons del Mediterrani, un viatge pel mar Mediterrani, per les seves històries, la seva llum i la seva gent de la mà de la guitarra de David Font i del violoncel de Carolina Bartumeu.

Finalment, el dijous 13 d’agost de les 18.00 a les 20.00 hores, a les zones de terrasses de la parròquia hi haurà DIJOUS DE MÀGIA: Números de màgia de proximitat amb quatre mags que no deixaran de sorprendre.

Els aforaments són limitats, pel que cal fer les pertinents reserves al 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad