Diumenge, a Encamp, ‘Temps era temps… 1993’

Cartell de l'obra teatral "Temps era temps... 1993"
Cartell de l’obra teatral “Temps era temps… 1993” (Comú d’Encamp)

L’obra teatral ‘Temps era temps… 1993’ arriba a Encamp el proper diumenge, dia 5 de novembre, de la mà de La Jove Companyia Nacional Andorrana (JOCAND) i el Consell General, amb la col·laboració de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA). La representació tindrà lloc a la sala de teatre de La Valireta, a les 18 hores, i serà gratuïta.

L’obra va néixer a principis d’any en el marc del 30è aniversari de la Constitució andorrana. Des de Sindicatura general es va encarregar la creació d’una peça que recollís la història del procés constituent i l’apropés a un perfil més ampli de persones.

Com a resultat, la JOCAND va crear ‘Temps era temps… 1993’, una obra que sintetitza més de 500 anys d’història de la transició andorrana en un llenguatge jove, accessible, familiar i, a vegades, una mica trapella. L’espectacle compta amb música en directe i està recomanat per a un públic major de 8 anys.

El text original és del director i dramaturg Juanma Casero i l’elenc d’actors i actrius està format per Lua Roca, Aina Sánchez, Joan Ribó, Toni Zamora i Kic Barroc. Entre tots representen una vintena de personatges i donen vida a moments claus de la història del Principat, des de la signatura dels Pariatges fins al referèndum que va donar llum a la Constitució.

La producció també compta amb la col·laboració de L’Animal Escola de Teatre i ja ha estat representada en dues ocasions: a la Massana, per a la seva estrena, i posteriorment a Canillo. Després de la representació a Encamp es preveu que l’obra continuï la gira per la resta de parròquies.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES