Carola Vila recupera el ritme de competició: 17a als 20km de la Copa d’Europa d’esquí de fons d’Oberstdorf

Carola Vila. Foto: Nordic Focus
Carola Vila. Foto: Arxiu / Nordic Focus

Avui diumenge s’ha disputat l’última cita de la Copa d’Europa OPA d’esquí de fons de l’estació alemanya d’Oberstdorf. Carola Vila ha estat 17a en sènior, mentre que en júniors Gina del Rio ha acabat 25a i Quim Grioche 45è.

A la cursa sènior, Vila ha finalitzat 17a amb 57.08,3, a 3.46,1 de la guanyadora, la suïssa Nadja Kaelin. Segons ha explicat el tècnic Xabier del Val, Vila ha tornat a tenir bones sensacions, la qual cosa és molt positiu per a la corredora andorrana, que no acabava de trobar el punt de competició durant les últimes curses d’abans dels Nadals. Amb la carrera d’avui, Vila ha tornat a recuperar el ritme i la motivació.

En júniors, Del Rio ha estat avui 25a a una distància que mai havia provat en competició. El crono de l’andorrana després dels 20km ha estat amb +4.51,8 respecte a la vencedora, que ha sigut la suïssa Marina Kaelin. L’entrenador Xabier del Val ha informat que avui no s’ha fet una bona elecció d’esquís, i a partir de la segona volta li costava mantenir el ritme de la part de davant. “Hem de mirar endavant i aprendre d’això”, ha explicat Del Val.

Per la seva part, Quim Grioche, també a la cursa júnior de 20km, ha estat finalment 42è a 5.47,8 del guanyador, que ha estat el el txec Jiri Tuz. Del Val ha explicat que el seu ritme ha estat molt bo en les primeres quatre voltes, disputant posicions entre els 35 primers. “Les dues últimes voltes ha hagut de baixar el ritme i ha perdut posicions”, ha dit l’entrenador.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES