L’esquiadora, Íria Medina, tercera al gegant FIS de Bormio amb millora de punts

Íria Medina en el tercer calaix del podi al gegant FIS de Bormio (FAE)
Íria Medina en el tercer calaix del podi al gegant FIS de Bormio (FAE)

Avui diumenge, dia 8 de gener, s’ha disputat el primer gegant FIS de Bormio (Itàlia), amb Íria Medina i Carla Mijares. Medina ha aconseguit pujar al podi en la tercera posició, i a més amb lleugera millora de punts.

L’andorrana, que marcava el setè temps a la primera mànega, aconseguia el segon millor registre a la segona mànega, la qual cosa li feia finalitzar la carrera en la 3a posició amb un temps total de 1.48.83, a 0.48 de la guanyadora, la italiana Carole Agnelli, que s’ha imposat amb 1.48.35. Segona ha estat la francesa Eulalie Giraud, a 0.06 d’Agnelli. Amb aquest resultat, Medina marcava 43.08 punts FIS, una mica millors que els seus actuals 46.37.

Per la seva part, Carla Mijares ha tancat la cursa 12a després d’una primera mànega en què acabava amb el 9è temps, però una segona amb moltes dificultats tot i que amb millor esquí, que l’ha dut al 23è crono parcial. Finalment, 12a.

Demà dilluns, 9 de gener, Medina torna a competir, també al gegant, però no ho farà Mijares per descans.

Josh Alayrach, entrenador: “Bona cursa, portava dies que li estava costant, però avui ha anat bé. Fa punts, pocs, però és positiu. Al final, un podi serveix per a agafar confiança, i demà tindrà una altra cursa. Pel que fa a Carla, la primera ha estat tímida on no ha tingut ritme, però, a la segona ho ha intentat molt millor. Llàstima d’un error que l’ha desestabilitzat i ha perdut el ritme i ja no l’ha pogut recuperar”.

TOTES LES NOTÍCIES