Carnet Jove Andorra impulsa una campanya per gaudir de l’estiu al país

Campanya del Carnet Jove per a potenciar les vacances al país
Campanya del Carnet Jove per a potenciar les vacances al país

Carnet Jove Andorra llença la campanya d’estiu, enguany enfocada al turisme local i atenent a les necessitats d’un jovent que aquest estiu no podrà viatjar com en anys anteriors.  Sota el lema “Andorra és teva”, la campanya posa en valor totes les possibilitats que dona Andorra als joves i els motiva a descobrir el seu entorn a través de la natura, la cultura, l’esport i l’entreteniment.

Passar una nit sota les estrelles, fer una excursió en buggies o en 4×4, visitar els museus o fer un sopar amb els amics són només algunes de les propostes amb descompte incloses en la campanya i de les que se’n podran beneficiar els més de 8.000  usuaris del Carnet Jove.

La campanya, que compta amb la col·laboració d’una quarantena d’empreses i entitats del país, pretén ser també un recolzament per al sector empresarial del país i esdevé una oportunitat única per donar a conèixer als joves activitats i propostes que fins ara anaven enfocades al turisme.

Totes les propostes es poden consultar al web especial de la campanya www.carnetjove.ad/andorraesteva o a través de les xarxes socials del Carnet Jove Andorra.

Aquells joves que encara no disposin del Carnet Jove i no puguin accedir a les seves oportunitats, poden adreçar-se al web carnetjove.ad i escollir una de les dues modalitats: el Carnet Jove Clàssic o el Carnet Jove 16PUNT30, la modalitat financera del Carnet Jove que s’emet conjuntament amb una entitat financera.

TOTES LES NOTÍCIES