Bona valoració de les activitats esportives d’estiu a la Seu d’Urgell

Un grup de nens descansa després d'una excursió per veure la Seu d'Urgell des d'un punt elevat
Un grup de nens descansa després d’una excursió per veure la Seu d’Urgell des d’un punt elevat. Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell

El Servei d’Esports de la Seu d’Urgell valora positivament la participació en les activitats esportives d’estiu d’enguany. Un total de 281 infants han gaudit de les diferents propostes esportives de la temporada.

Durant el mes de juliol es van dur a terme cinc torns d’activitats esportives sota el títol ‘A l’Estiu, Tot l’Esport’ i a l’agost, amb la proposta ‘A l’Estiu, Aventura!’ quatre més. La situació sanitària va obligar a fer la distribució per grups de convivència amb un màxim de deu persones a cadascun. Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, cada grup ha dut a terme les activitats per separat i amb el mateix monitor de referència durant tot el torn. Les diferents propostes també han hagut de ser adaptades a la situació sanitària. Tot i això, s’ha pogut mantenir la diversitat d’activitats en cada torn.

Al respecte, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Carlos Guàrdia, remarca que “la resposta de la ciutadania ha estat molt bona, ja que el casal va tenir molt bona acceptació (es veu amb el nombre de persones inscrites), i agrair la feina tant dels tècnics del servei d’esports com dels monitors i monitores del casal”. Guàrdia també vol agrair “la confiança que les famílies han dipositat, novament, en l’oferta lúdica i esportiva de la Regidoria d’Esports”.

D’altra banda, els participants han valorat especialment la tasca dels monitors que han acompanyat els infants durant els diferents torns i la varietat d’activitats proposades. Les activitats més ben valorades del mes de juliol han estat: l’escalada, el piragüisme i l’excursió en BTT. Pel que fa a les activitats de l’agost, els infants han gaudit especialment fent trekking aquàtic, ràfting, piragüisme i karting.

Des del Servei d’Esports es fa un reconeixement especial a la implicació i dedicació dels monitors i monitores que hi han treballat i també, a les famílies que han dipositat la seva confiança en el Servei participant en les activitats esportives d’estiu. La valoració general de la temporada és molt positiva, ja que s’han pogut assolir els objectius de mantenir l’oferta d’activitat i que aquesta es desenvolupés sense cap incidència.

 

Piscina Municipal
Un total de 24.415 usuaris han fet ús de les instal·lacions de la Piscina Municipal de la Seu d’Urgell durant l’estiu, fet que suposa un descens del 41% respecte a l’any anterior.  A causa de la situació sanitària s’han adoptat mesures addicionals per tal de mantenir les condicions higièniques necessàries i la seguretat dels usuaris. L’aforament ha estat limitat a 250 persones, s’han marcat els circuits d’entrada i sortida del recinte i s’han fixat horaris d’accés als usuaris de casals de lleure i esportius en diferents torns.

Respecte l’afluència a la piscina, Carlos Guàrdia matisa que “malgrat haver estat menor que altres anys, cosa que ja s’esperava, creiem però que els usuaris estan satisfets”. El regidor d’Esports de l’Ajuntament urgellenc explica que “prèviament a l’obertura, és va treballar intensament perquè els usuaris poguessin comptar amb les millors condicions higièniques i de seguretat dins del recinte esportiu. En aquest sentit, cal felicitar l’equip tècnic del Servei d’Esports pel disseny i coordinació del bon funcionament d’aquesta instal·lació esportiva municipal”.

TOTES LES NOTÍCIES