Atorgades les dues habitacions a la Ciutat Internacional Universitària de París per al curs vinent

Ciutat Internacional Universitària de Paris
Ciutat Internacional Universitària de Paris (Viquipèdia)

S’han adjudicat les dues habitacions individuals a la Ciutat Internacional Universitària de Paris (CIUP) per a dos estudiants del Principat que van presentar sol·licitud durant el període habilitat.

L’objectiu que impulsa el Govern és afavorir l’acollida dels estudiants andorrans a França, per aquest motiu el ministeri subvenciona l’estada amb dues habitacions en aquestes instal·lacions. L’adjudicació de les habitacions és per al curs 2022/23.

La CIUP és un conjunt de 40 residències universitàries situat al districte XV de París, que acull estudiants i investigadors d’arreu del món. Es distingeix per la qualitat i diversitat dels serveis que ofereix a la comunitat universitària i per una àmplia vida cultural amb nombroses activitats al llarg de l’any.

Els estudiants que han obtingut les dues habitacions són Laura Salas Martínez (renovació), que cursa un Master 2 en économie comportamentale appliquée mention analyse et politique économique, Université Paris-Nanterre, i Sergi Cunill, que farà el màster universitari en pensament contemporani i tradició clàssica a la Universitat de Barcelona i farà un Erasmus a la Université de la Sorbonne.

TOTES LES NOTÍCIES