Als Àries us preocuparà la feina de l’1 al 7 de juny

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Mart i Neptú a Casa XII, et fan atendre el món interior. La feina et preocupa i fas gestions per millorar el sector. A l’àrea domèstica es preveuen trasllats o redecoració.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Segueixes immers en qüestions relatives al passat i fins i tot t’agradaria retrobar-te amb algú que va ser important a la teva vida. Més notícies relatives a l’economia.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mercuri a Casa II, inclina a gestions vers l’economia i a ser prudent per no estirar més el braç que la màniga. Al sector professional, demanes explicacions i concreció.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Mercuri al teu signe inclina al moviment. Si les coses no es mouen, faràs que es moguin. El sector laboral comença a tenir activitat, tot i que potser no al ritme que vols.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Enfocat en el futur i en com estructurar-lo. Mercuri per Casa XII, et porta a refugiar-te, a cercar la solitud i a pensar en aquelles coses que són pendents de resoldre.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Amb la parella feu plans de futur per iniciar una convivència o tenir fills. Si esperaves tornar a treballar, pot donar-se el moment. Visita a un familiar d’edat avançada.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Amb Venus a prop del Sol, pots viure un moment de reafirmació del jo, de l’entitat més personal. Cerques allò que et fa feliç i t’acostes a les teves necessitats reals.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Amb el Sol a Casa VIII, pots rebre una empenta en recursos o economia, que t’ajudi a tirar endavant un projecte professional o bé una nova etapa, en un sentit més personal.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Poses energia en lluitar pel futur que vols, des d’una actitud madura i silenciosa. Els assumptes domèstics es mouen, ja sigui un trasllat o la recerca d’un nou habitatge.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Et pots sentir més impacient del que és habitual. Has estat un temps molt contingut i ara tens molta empenta. Mart per Casa VII porta nous contactes, sobretot masculins.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Detestes el control i ets un amant de la llibertat. Si en les darreres setmanes et senties cohibit, entres a un període on comences a virar el rumb cap als teus plans.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Amb Mart acostant-se a Neptú al teu signe, qualsevol objectiu que vulguis assolir, necessitarà una certa concreció, en cas contrari corres el risc de perdre’t pel camí.