Skip to content

Visita institucional del copríncep episcopal al Comú d’Andorra la Vella

Vives s'ha reunit amb els cònsols d'Andorra la Vella
Vives s’ha reunit amb els cònsols d’Andorra la Vella (Comú Andorra la Vella)

La cònsol major, Conxita Marsol, i el conseller major, Miquel Canturri, han conversat amb Joan-Enric Vives sobre el treball de la corporació durant la pandèmia sanitària. La visita ha estat prèvia a l’administració del sagrament de la confirmació a 22 joves de la parròquia.

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, s’ha reunit aquest divendres amb la cònsol major, Conxita Marsol, i el conseller major, Miquel Canturri, per conèixer el treball del Comú durant la pandèmia. Vives ha destacat el rol important de proximitat de les corporacions locals i ha agraït especialment el suport a la gent gran i la voluntat manifesta del Comú d’Andorra la Vella d’ajudar a les persones i a les empreses per reactivar l’economia després de l’aturada de l’activitat.

En aquest sentit, la cònsol major ha manifestat que ha estat un honor rebre el copríncep episcopal, a qui ha agraït que visiti els comuns per informar-se de les tasques que han realitzat durant l’emergència sanitària, com l’organització dels Stop Labs de la parròquia, pels quals van passar 18.000 ciutadans a realitzar-se voluntàriament els tests d’immunitat. Conxita Marsol ha posat de relleu les tasques de seguiment de la gent gran que viu sola i que s’hagin garantit cada dia serveis essencials com l’aigua o la neteja dels carrers. La cònsol major ha explicat al copríncep que el Comú continuarà al costat del Govern i contribuirà al fons de solidaritat per ajudar a sufragar les despeses derivades de l’aturada de l’activitat econòmica durant la pandèmia, i també ha avançat alguns dels projectes del Comú per continuar impulsant la reactivació econòmica d’Andorra la Vella.

La visita del copríncep episcopal i arquebisbe d’Urgell s’ha produït abans de l’administració del sagrament de la confirmació aquest vespre a 22 joves de la parròquia d’Andorra la Vella. Joan-Enric Vives ha visitat els darrers dies Sant Julià de Lòria, Encamp i La Massana, i properament completarà els contactes amb la resta de comuns.

TOTES LES NOTÍCIES

Fòrum d'Economia 2023