Cap a una cinquantena de persones de totes les edats han participat aquest diumenge al matí a la marxa contra el telefèric del pic de Carroi. La caminada ha començat a quarts de deu del matí i ha finalitzat ben entrat el migdia.

Després de presentar més de 2.000 firmes contra la construcció del telefèric del pic de Carroi als comuns d’Andorra la Vella i la Massana, l’impulsor de la campanya “No al telefèric de Carroi”, Mario Gómez, va organitzar per avui una marxa per sumar esforços.

Gómez subratlla que al darrere només hi ha motius econòmics i que seria necessari fer un referèndum per saber l’opinió dels ciutadans.

Malgrat les baixes temperatures i la presència de gel ja des de l’inici del camí i fins al pic, els participants estan molt satisfets d’haver pogut donar força a aquesta reivindicació i també gaudir d’una excursió al bell mig de la natura.

Apapma proposa que s’apliqui una llei d’impacte ambiental. Per la seva banda, Gómez anima que es creï una plataforma i que en comptes del telefèric, es destinin recursos per potenciar la sanitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada