Trobada dels síndics amb l’AQUA

Sandra Codina i Carles Enseñat en una de les visites de presentació que duen a terme (Consell General / arxiu)
Sandra Codina i Carles Enseñat en una de les visites de presentació que duen a terme (Consell General / arxiu)

El síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, han continuat amb les seves visites de presentació oficial als organismes que depenen del Consell General, mantenint una reunió amb el director, Isaac Galobardes Galobardes, i la tècnica de qualitat, Paula Przybylowicz, de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra (AQUA).

Durant aquesta trobada, s’han abordat diversos temes relatius a les competències de l’AQUA, una institució de dret públic amb la finalitat de garantir la qualitat de l’educació superior que es desenvolupa a Andorra.

Els síndics han remarcat la bona tasca que es fa a l’AQUA i han posat en rellevància la importància de fer conèixer encara més el Consell General als sistemes educatius. En aquest sentit, s’ha parlat dels projectes “Aula” i “Consell Obert”, projectes que el síndic va encomanar liderar a la subsíndica, juntament amb les secretaries de Sindicatura, amb l’objectiu d’acostar el Consell a la ciutadania. Aquests projectes permetran avivar la participació ciutadana i promoure una major transparència en les activitats del Consell General.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES