Reunió entre els grups de la Seu i el secretari general de Drets Socials per a tractar el projecte de la residència

Render exterior de la futura residència per a la gent gran a la Seu
Render exterior de la futura residència per a la gent gran a la Seu (Aj. la Seu)

Els grups municipals de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es reuniran amb el secretari de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós, per a traslladar-li la necessitat que el municipi disposi d’una nova residència pública per a gent gran.

Aquesta reunió ha estat impulsada pel grup de la CUP en virtut de l’acord de pressupost municipal 2024, que van signar aquest desembre passat amb l’equip de Govern (Compromís) i s’ha de fer aquest mateix mes de febrer; per tant, aquesta setmana com a  molt tard. Des de la CUP han avançat que volen transmetre a Oriol Amorós “la necessitat d’una residència per a gent gran de titularitat i gestió pública”.

En un comunicat, la formació ha puntualitzat que “l’Alt Urgell és una de les poques comarques de Catalunya que actualment no disposa de cap plaça pública de residència”. També assenyalen que a la reunió s’hi ha convidat els grups municipals de Junts per la Seu i d’ERC la Seu, perquè consideren que “una residència per a gent gran és una demanda transversal als grups municipals” i que “és un problema de ciutat, i així és com cal presentar-se davant la Generalitat”.

TOTES LES NOTÍCIES