L’INEFC Pirineus organitza un curs sobre oxigenoteràpia hiperbàrica aplicada a l’esport

El Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP)
El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP)

L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya organitza a la Seu d’Urgell el curs ‘HBOT&Sport’, sobre l’oxigenoteràpia hiperbàrica aplicada a l’esport. La nova formació és promoguda per l’INEFC Pirineus  conjuntament amb O2life Group, que s’encarrega d’impartir el taller.

L’activitat es durà a terme el dilluns 13 de febrer, de les 4 a 2/4 de 6 de la tarda, en format presencial al CETAP de la Seu (Centre Cultural Les Monges). Serà dirigida per Germán Andrés i Vicente Vercher, director comercial i director tècnic respectivament d’O2life Group. La cabuda màxima és de 40 inscrits.

Aquest taller participatiu s’adreça especialment als formadors professionals amb tota la informació relativa a l’HBOT a l’esport, destacant l’optimització de recursos en l’ús d’aquestes tecnologies, a més de difondre la necessitat de continuar investigant i aportar-hi dades. Els tutors aportaran bibliografia i contingut sobre aquesta eina aplicada a l’esport. Al curs també s’esmentaran hipòtesis, teories i experiències tant del Comitè Europeu de Medicina Hiperbàrica (ECHM) com de professionals no mèdics.

La data límit per a inscriure’s és dimecres vinent 8 de febrer. El tràmit es pot fer al web  https://forms.office.com/e/vKECdeKeMh.

TOTES LES NOTÍCIES