L’empresa alturgellenca Aurobotics participa al Festival UP Berguedà

Marc Llovera, d'Aurobotics (RàdioSeu)
Marc Llovera, d’Aurobotics (RàdioSeu)

La start-up de recent creació a la Seu d’Urgell, Aurobotics, participarà aquest diumenge, 16 d’abril, al Festival UP Berguedà, concretament en la ponència “Revolucionem el sector primari: drons, fotogrametria i altres coses friquis”. L’esdeveniment es desenvolupa entre aquest passat dijous i demà diumenge al centre Cal Metre de Gironella.

El seu creador Marc Llovera explicarà les operatives amb drons que duu a terme al Pirineu i la seva finalitat, i parlarà de la fotogrametria. La sessió, que se centrarà en les possibles aplicacions en el sector primari d’aquestes tècniques combinades, tindrà lloc a les dotze del migdia i és oberta a tothom.

El Festival UP Berguedà va néixer el 2022 amb la vocació d’esdevenir un punt d’intercanvi entre el món docent i l’empresarial perquè es retroalimentin coneixent experiències d’èxit i descobrint propostes inspiradores. És una cita ineludible per a descobrir el talent emergent a la zona i un punt de trobada del món econòmic i de l’emprenedoria berguedana.

TOTES LES NOTÍCIES