La direcció del SAAS cedeix i accepta parlar sobre els problemes laborals al Cedre

La direcció del SAAS obre les portes al comitè d’empresa per tractar la problemàtica laboral que afecta el personal del Cedre. Amb aquest objectiu s’ha programat una reunió la setmana vinent amb els representants dels treballadors per abordar la qüestió.

Finalment el SAAS accepta tractar amb el comitè d’empresa els problemes laborals al Cedre. Els representants dels treballadors havien anunciat aquest dimecres que abandonaven la taula de treball sobre la implementació del nou model d’atenció centrat en la persona, per considerar que la direcció del SAAS no mostrava interès a tractar les queixes laborals.

El canvi d’actitud ha propiciat que els delegats dels treballadors hagin mostrat la voluntat de tornar a asseure’s davant la invitació de la direcció del SAAS a tractar en una reunió monogràfica les demandes de millora laboral.

A banda d’aquesta trobada, els treballadors han anunciat que també seran presents a la darrera de les reunions previstes de la taula de treball per a la implantació del nou model d’atenció als pacients.