Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ets com un cavall de carrera a punt per a la sortida, restes impacient i poderós, el moment d’assolir el teu repte de nou. Aquests dies pots tenir algunes despeses per fills, o en sortides d’oci.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Vols expressar el que sents, sí o sí. En aquest moment estàs força sensible i inspirat. Un germà o germana té problemes importants i et preocupa. Pots fer una amistat en el lloc més inversemblant.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

T’has fet il·lusions amb una persona, però resulta que té parella… Això és un problema, i ho saps prou bé, doncs no és el primer cop que et passa. No deixis que aquest assumpte t’entristeixi.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La parella vol gastar poc, i tu tens el desig de fer un viatge. T’agradaria un creuer, o bé anar a un lloc on hi hagi mar. Parleu-ho, potser hi ha una solució econòmica que us satisfà a ambdós.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et sents una mica nostàlgic del passat, i també penedit per l’acabament d’una relació. Però en aquest moment el teu aprenentatge implica conèixe’t millor, no necessàriament per estar en parella.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Dies de resoldre problemes familiars i conjugals. Podria ser que la teva parella tingui un moment tens amb la teva família, i això afecti la vostra relació. Et tocarà posar pau pel bé de tots.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Per poder formar la teva pròpia família, et convindrà saber què has de transformar del que vas aprendre tu. Tens l’oportunitat de no repetir alguns errors o consignes familiars que són tòxiques.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Pot haver-hi un moment tens amb un cunyat, o cunyada. Mira de no ser ressentit, i d’aprendre a ser més amable, ningú és perfecte. Sort que sembla que en la parella hi trobes un refugi emocional.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Estàs en un camí excel·lent per obtenir bons resultats futurs. A la llar no hi estàs del tot bé, i possiblement acabaràs buscant solucions. Bon moment laboral, això sí, sense vacances per ara.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No deixis que un mal entès espatlli una bona amistat, o el que semblava que podia ser quelcom més… Et tocarà fer concessions, i potser aprendre dels més sensibles. Empatitza’t una mica, t’anirà bé.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tens por de dir el que penses, perquè saps que cada cop que obres la boca provoques un embolic o malestar. El problema està en la teva manera de comunicar. Si fossis més delicat, això no passaria.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Moment creatiu. La teva imaginació és plena de noves idees. Aprofita-ho per fer quelcom productiu. Si tens fills, ho passareu molt bé jugant i inventant coses. Si no en tens, potser en vols tenir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada