Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si busques conquistar o agradar a tothom, pots aconseguir-ho, no necessites posar-te medalles, sigues tu mateix. Treball: és la tenacitat el que et conduirà a l’èxit, més que els moments que el teu enginy surt a flotació, persevera.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Apassiona’t, deixa volar la teva imaginació i que els teus sentits experimentin: l’amor és màgia. Treball: encara que algun company et demani ajuda i l’hi prestis, no desatenguis les teves tasques o seràs tu qui acabarà demanant socors.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Ja que t’ha costat prendre una decisió, que sigui definitiva, has de donar carpetada a una situació que era insostenible. Treball: es presenten contratemps, però els superaràs gràcies a la tasca que havies avançat.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
A meitat de setmana alguna cosa altera i enfosqueix el teu panorama sentimental. Analitza a què es deu el canvi. Treball: el comportament poc professional et farà sortir de polleguera. Evita el conflicte, parla clar, però sense cridar.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Abordaràs una situació que amenaçava acabar en desastre. Sabràs donar-li la volta amb tendresa i el teu millor somriure. Treball: algú t’està provocant; tu passa de provocacions. Millor quedar com un ximple que perdre els nervis.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

A casa tot anirà bé si impedeixes la irrupció d’algú que ve amb ganes de fastiguejar. Ningú podrà bombardejar la teva felicitat. Treball: uns altres recorren al fet que tu solucionis problemes que podrien solucionar ells, deixa que s’espavilin.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Amb la teva bona disposició per a l’amor, per complaure, facilites la vida a tots, però ara et toca a tu. Treball: sents que no estàs en el teu millor moment professional, reacciona i comença a moure’t.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Un problema sentimental t’ha suposat un cop molt dur, però aviat estaràs preparada per tornar-te a enamorar. Treball: estan esperant la teva opinió per plantejar-te una inversió. Assumeix aquesta responsabilitat, sortirà bé.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et presentaran a una persona que ocuparà els teus pensaments i això t’inquieta, per alguna cosa serà? Treball: et sentiràs desbordat: sol·licituds, compromisos, encàrrecs, però es tracta d’una cosa transitoria, tingues paciència.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si la teva parella no para de queixar-se de la crisi i tu no estàs per tirar coets, digues-li-ho, però no dramatitzis; no n’hi ha per a tant. Treball: estaràs molt reivindicativa, disposada al fet que t’escoltin, troba el to, no actuïs amb prepotència.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tu ets de les que solen deixar bon sabor de boca, per això algú tindrà un preciós detall amb tu i et sentiràs molt estimada. Treball: un projecte que tenies a llarg termini s’avançarà, amb garanties d’èxit, no ho dubtis.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

El que et canviarà la vida és passar de la teoria a la pràctica. Creu en l’amor i practica-ho. Treball: et falten hores, comença per descartar el que no és urgent de debò i aprèn a dir no quan sigui necessari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada