Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

En temes emocionals de vegades val més no opinar, aporta comprensió, però mantingues la distància. Treball: Estàs inactiva? Aprofita per fer altres coses, plantejar projectes, meditar què fer en el futur immediat.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si no ho tens molt clar, no forcis les coses, perquè algú podria confondre’s. Pensa-ho bé. Treball: començaràs amb una visió molt clara del que vols, però les coses es torçaran i et posaràs de mal humor. Respira.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Les emocions han de fluir, deixa parlar el teu cor. Les llàgrimes són una expressió dels teus sentiments. Treball: és un bon moment per treure-li profit a la teva creativitat. Les teves idees convenceran a qui pugui invertir.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Reviuràs moments del passat, però si saps gaudir-ho, no alterarà el teu present ni el rumb que vols prendre. Treball: hi ha tasques que et suposen un llast perquè no les fas a gust. Transforma-les amb el teu enginy.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Sentiràs molta força i l’expressaràs. T’adonaràs que els teus sentiments no són totalment compresos. Però no perdis l’esperança. Treball: vés amb compte amb una oferta, no és or tot el que lluu.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Utilitzant bé les paraules resultaràs molt convincent, però recorda, menys erudició i més cor. Treball: encara que siguin assumptes rutinaris, la teva eficàcia t’ajudarà a obtenir excel·lents rendiments. Les teves neurones demanen descans.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si el que fas no dóna bon resultat és que no et convé. Canvia la teva manera de relacionar-te. Treball: escolta i estigues en segon pla, és la millor tàctica per reivindicar els teus drets. Analitza amb objectivitat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Viure en parella representa cedir, adaptar-se, renunciar de vegades a alguns interessos personals. Fes-ho amb afecte. Treball: més responsabilitats i el mateix sou valora-ho i després no et penedeixis d’haver estat massa servil.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

És un bon moment per posar en pràctica als teus desitjos. Pren-te el temps necessari per gaudir tranquil·lament. Treball: et costa integrar-te en el grup, les teves idees sorprendran, col·labora i veuràs com et sentiràs de bé. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Vés amb compte amb ferir susceptibilitats, si les coses van malament, no has de tirar pilotes fora, sinó ser més afectuosa. Treball: si tens un lloc de comandament, delega, supervisa, però no vulguis fer-ho tot tu perquè quedi perfecte.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Lesrelacions sentimentals no són fàcils, però sí apassionants, i per això compensen, i ensenyen. Implica’t de totes totes. Treball: passar hores discutint per alguna cosa que cal assumir sense més és una pèrdua de temps. Centra’t.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Amb les emocions a flor de pell vés amb compte i millor no t’embarquis en res que no controlis. Treball: et costa demanar ajuda, però algú apareixerà en l’instant més oportú i sabrà fer que canviïs d’actitud.  

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada