Focs artificials i la tradicional missa de la Mare de Déu, els únics actes de la festa major d’Encamp

Espectacle pirotècnic
Un espectacle pirotècnic. Foto: ARXIU

El dissabte 15 d’agost a les 12 h del migdia a Santa Eulàlia tindrà lloc la Missa de Festa Major en honor a la marededéu d’agost i el diumenge 16 a les 10 de la nit es podrà gaudir des de diferents punts del poble dels focs artificials que es llançaran des del Pont de Riberaigües, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin. Aquests seran els dos únics actes oficials de Festa Major d’enguany a Encamp. El Comú ha volgut reduir al màxim els actes festius al voltant de la Festa Major per les restriccions de la COVID19.

El conseller de cultura i afers socials, David Cruz, ha explicat que “hem considerat que era un exercici de responsabilitat no programar els actes habituals de Festa Major per la dificultat de garantir les mesures de seguretat sanitària” i hem prioritzat les programacions al llarg de tot l’estiu amb actes de petit format que permeten tenir activitat cada setmana i amb menys risc de contagis”.

La parròquia ja va celebrar la Festa del Poble i la Festa Major de Sant Pere al Pas de la Casa i seguirà amb la programació musical, infantil i esportiva de l’estiu que s’ha adaptat a les mesures de seguretat sanitàries pel que fa als espais i capacitat màxima prioritzant les activitats a l’aire lliure i en entorns oberts.

David Cruz ha recordat que sumant tota la programació cultural a finals d’estiu hi haurà hagut al voltant d’una seixantena d’espectacles infantils i musicals a la parròquia entre els programats pel Comú i els que s’han impulsat en col·laboració amb altres entitats del país

TOTES LES NOTÍCIES