Els U19 de l’EEBE marxen a Kronplatz per a les primeres curses

Tot l'equip U19 del programa EEBE
Tot l’equip U19 del programa EEBE (FAE)

El grup U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) posa destinació a Kronplatz per a fer una estada d’entrenament i competició. L’equip viatja tenint en ment ja les primeres curses de la temporada a Europa. Serà el dimecres, dia 6 de desembre, quan debutaran els joves esquiadors amb un eslàlom FIS a l’estació italiana. Tornaran a tenir cursa el cap de setmana, dissabte 9 i diumenge 10, també a Kronplatz i també en eslàlom.

El mateix diumenge, dia 10, hi haurà també cursa de gegant, però en aquesta ocasió per a una altra part del grup que es dividirà i correrà, en aquest cas, a Alleghe, també a Itàlia. Seran, aquí, quatre dies de gegant.Abans van estar a Bonneval

Per a preparar aquest inici de temporada, els U19 van fer una estada fa uns dies a França. Va ser a Bonneval, on “amb bones condicions i amb bon temps”, segons el tècnic Nico Belcredi. A més, l’equip va poder realitzar entrenaments de qualitat, ja que van compartir sessions amb altres equips “per tal de comparar una mica el nivell”.

“Pel poc que hem fet d’eslàlom aquesta pretemporada, els nois han esquiat bé, la veritat, han demostrat que no estan lluny dels altres equips i, per tant, fem un balanç molt positiu de l’estada”, ha explicat Belcredi.El grup U16 farà un intens bloc d’entrenament a Cervinia

El grup U16 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) ha estat les últimes setmanes entrenant a casa, però novament es posa en marxa cap a una nova estada amb neu. Serà a Cervinia (Itàlia). L’equip viatja amb tot el seus components per tal de realitzar quatre dies d’entrenament que es preveuen molt intensos. Això és perquè es faran dobles sessions. Als matins es duran a terme entrenaments de velocitat, mentre que a la tarda serà el moment de la tècnica, especialment amb gegant.

El viatge s’inicia aquest dissabte i la tornada està prevista per al pròxim dimecres 6 de desembre.

TOTES LES NOTÍCIES