Els Taure faran gestions per avançar en el terreny laboral del 8 al 14 de juny

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Has après que la contenció pot ser un bon aliat i segueixes meditatiu. Mart i Neptú a Casa XII, et fan atendre el món interior. Cerques solucions per afrontar l’economia.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Augment de la comunicació i contactes. Trobada amb germans. Et preocupa el futur laboral i fas gestions per avançar en aquest terreny. Et dones algun caprici gastronòmic.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

L’aspecte de Mart a Mercuri et pot fer sentir més motivat. T’interesses per treballar pel teu compte i fas algunes gestions. A la feina pot sorgir un enamorament sobtat.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Mercuri al teu signe inclina al moviment. Si les coses no es mouen, faràs que es moguin. El sector laboral comença a tenir activitat, tot i que potser no al ritme que vols.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Un assumpte sentimental pot fer que et sentis obligat a fer canvis per tal de millorar el teu món relacional. Sigues prudent en qüestions econòmiques per evitar robatoris.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Trobades amb amics que s’han fet esperar. Possibilitat de fer un petit viatge sorpresa. Un assumpte relacionat amb els fills segueix una mica estancat i demana paciència.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si estaves distanciat del pare, es pot donar un apropament. Una escapada a un lloc proper pot ajudar-te a l’equilibri intern i a veure amb més distància alguns problemes.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

L’atracció sexual amb una persona pot començar a derivar en quelcom més seriós. Desplaçaments relacionats amb els fills. Prens la iniciativa en un assumpte sentimental.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Segueix la tensió a la llar o bé comences a desbloquejar algun tema vinculat a l’habitatge. Una exparella que t’enyora, sembla que et vigila per la xarxa, per saber de tu.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Assumptes econòmics que et tenien lligat, inclina a que s’esvaeixin de mica en mica. Reps notícies d’una persona, possiblement del sexe masculí, de qui no en sabies res.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

L’aspecte de Mercuri amb Urà pot moure el sector laboral. Qüestions de salut que podien estar estancades s’activen. Estàs més actiu i amb ganes d’organitzar el dia a dia.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Assumptes domèstics que es repeteixen, ja sigui una avaria o algú que torna a la llar. Un amor del passat està pendent i vol comunicar-se amb tu. Retrobaments familiars.