Els nous cònsols i consellers de la Massana prenen possessió dels seus càrrecs

Al mig, la nova cònsol major, Eva Sansa i, a la seva dreta, el nou cònsol menor, Roger Fité (Eduard Comellas - Comú)
Al mig, la nova cònsol major, Eva Sansa i, a la seva dreta, el nou cònsol menor, Roger Fité (Eduard Comellas – Comú)

La fins ara cònsol major, Olga Molné, ha encetat la sessió dels Sant Innocents encoratjant el nou equip “a treballar amb la màxima implicació, consens i rigor per al benestar dels massanencs i massanenques”. Molné ha pres jurament a Eva Sansa, que la succeirà en el càrrec a partir de l’1 de gener, acompanyada de Roger Fité com a cònsol menor.

També han jurat el càrrec Mònica Solé, com a consellera major, Agustí Garcia com a conseller menor i Bet Rossell com a capitana. La majoria estarà composada també pels consellers Marc Jové, Kevin Poulet, Alèxia Verdaguer, Roc Viñals i Marcio da Costa. Pel que fa a la minoria, han jurat Guillem Forné i Laura Bragança, que s’han abstingut en la votació dels càrrecs.

Eva Sansa ha fet un emotiu discurs, especialment en el moment en què ha agraït el suport constant de la seva família. Sansa ha fet una menció especial a Olga Molné, que ha qualificat de gran companya de viatge durant els darrers quatre anys, i ha fet un agraïment a tot l’equip polític i tècnic que l’ha acompanyat en el darrer mandat. Així mateix, ha assegurat que el nou equip treballarà “amb sentit de la responsabilitat, amb el màxim consens i amb molta humilitat, tenint sempre present que estem aquí per a servir la ciutadania”.

Després de la sessió, i a demanda de la premsa, Sansa ha remarcat que cal donar continuïtat als projectes amb els quals ja s’està treballant i prioritzant els treballs d’eficiència a la xarxa d’aigua. També ha assegurat que s’agilitzarà tant com sigui possible els estudis de càrrega.

TOTES LES NOTÍCIES