Els Bessons solucionareu els problemes de treball del 21 al 27 de desembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Tot serà com desitges i gaudiràs intensament tant de la teva família com dels amics en aquestes festes. Treball: amb les ganes que tens d’acabar una tasca que se t’està resistint, faràs les hores que facin falta per acabar abans del cap de setmana.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
El teu toc especial de creativitat serà la nota que donarà color a aquestes festes. Comparteix aquests moments intensos amb qui t’estima. Treball: les presses per complir amb els compromisos socials poden provocar problemes amb les tasques laborals.

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
La complicitat serà el teu millor argument a l’hora de demostrar el teu afecte a algú que està molt necessitat de suport. Treball: la solució als teus problemes professionals arribarà de forma inesperada, en l’últim moment. Relaxa’t i tot anirà bé.

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Mostra’t espontani, deixa que tot flueixi, no imposis les teves regles i tot sortirà bé. Treball: la tensió està bloquejant el teu olfacte i la teva creativitat. Relaxa’t i deixa que cada circumstància es desenvolupi al seu ritme; si forces les coses, no sortiran bé.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Un compromís et té a l’espectativa. Estigues segur en el terreny amorós, tu ets un seductor/a que confia en el seu poder personal. Treball: l’aclaparament davant una situació laboral que et sembla injusta no és el que t’ajudarà a trobar una solució. El canvi arribarà.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Una mala suposició no es compleix, per la qual cosa has d’alegrar-te i procurar que et serveixi de lliçó quan en comptes de transmetre esperança optes pel contrari. Treball: no és una setmana molt fructífera, així que pren-te les coses com vénen i procura relaxar-te.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Que ningú et doni la festa, si algú del teu entorn està poc motivat per passar-ho bé, tu posa-li més humor i amor a les circumstàncies. L’optimisme és la millor teràpia. Treball: tindràs molts encàrrecs professionals, però això no t’impedirà passar-t’ho bé.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Saps que t’estimen; per tant, no dubtis, no t’emboliquis amb pensaments negatius que enfosqueixen la teva relació. Treball: algú et suggerirà que deixis de banda els assumptes que no t’incumbeixen. Et costarà acceptar-ho però acabaràs adonant-te que és el millor.

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Estaràs més sensible que de costum i això et permetrà gaudir més de l’amor. Canvia el que deteriora la teva qualitat de vida. Treball: dirigeix els teus esforços cap al que saps que pots aconseguir, no alimentis la teva ment amb utopies. Missions impossibles, millor no.

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Són moments de gran intensitat emocional, que el teu cor percebrà com una benedicció. L’emoció que visquis aquests dies et generarà noves expectatives. Treball: comprovaràs l’abast dels teus bons consells i et sentiràs orgullos.

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Has de passar pàgina i reconsiderar un enfrontament. Sana les teves emocions. Fuig de l’estrès i no somatitzis cap situació que altera els teus nervis. Treball: si has de treballar més del normal, pensa en el benefici, o en cas contrari t’amargaràs.

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Quan les paraules no surten del cor, més val que no s’expressin. Opta per la via de la diplomàcia. Treball: la comunicació és el que millor se’t donarà. Aprofita-ho per llançar propostes que poden afavorir els teus negocis.

TOTES LES NOTÍCIES