Els 8 hàbits, alguns de nutricionals, que permeten viure més anys

Una amanida amb productes saludables per a una bona dieta
Una amanida amb productes saludables per a una bona dieta (iStock)

La recerca de l’eterna joventut ha estat una aspiració humana des de temps immemorials. En un estudi recentment dut a terme per la Universitat de Harvard, es van identificar vuit hàbits clau que podrien ser la clau per a afegir fins a 20 anys més a la nostra existència.

1.- Adeu al Sucre: Un dels principals enemics de la longevitat és el sucre.

2.- Res de pa: El pa pot ser un factor de risc per a la salut a llarg termini a causa del seu impacte en els nivells de glucosa a la sang.

3.- Menys carn: Les carns processades, així com les carns vermelles no processades, han estat vinculades a malalties cardiovasculars i càncer.

4.- Ni sencers ni desnatats: Els lactis poden contenir greixos que contribueixen a l’envelliment cel·lular.

5.- Per beure, millor aigua: El consum d’alcohol s’ha relacionat amb un risc més gran de desenvolupar malalties cardiovasculars i càncer.

6.- Prohibit fumar: Deixar de fumar és una de les decisions més saludables que es poden prendre per a prolongar la vida i prevenir malalties associades a l’envelliment.

7.- Dejuni intermitent: Limitar l’horari dels àpats ajuda a mantenir estables els nivells de glucosa a la sang i promoure una funció cel·lular òptima.

8.- Moviment: L’exercici regular és essencial per a mantenir la salut i la vitalitat al llarg dels anys.Per Tot Sant Cugat

[do_widget id=category-posts-pro-64]