Grup parlamentari socialista al consell general

Donat l’important augment del nombre de Ministres, Secretaris d’Estat i càrrecs de relació especial i de confiança en aquesta legislatura i vist que això pot suposar un important augment del cost salarial, el Grup Parlamentari Socialdemòcrata ha entrat una pregunta aquest matí a Govern per conèixer tots els salaris dels ministres, Secretaris d’Estat i càrrecs de relació especial i de confiança del Govern d’Andorra.

En aquest sentit, des del Grup Parlamentari Socialdemòcrata es demana quin és i quin va ser l’import del cost salarial, al febrer 2010 i al febrer 2020, dels salaris dels Ministres, Secretaris d’Estat i càrrecs de relació especial i de confiança del Govern d’Andorra, i quin és el salari detallat per cadascun d’aquests càrrecs: Ministre/a, Secretari/a d’Estat i càrrecs de relació especial i de confiança del Govern d’Andorra.

“A l’inici de la legislatura vam dir que ens sobtava l’augment de càrrecs ministerials i secretaries d’Estat”, ha explicat la Presidenta del PS, Susanna Vela. “Demanem que s’especifiqui el nom i cognom de la persona que està cobrant aquest salari i el càrrec que ostenta“. Govern haurà de presentar per escrit la resposta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada