El jove que va provocar aldarulls i es va enfrontar a la Policia durant la manifestació d’aquest dijous acaba detingut

Un home emmanillat
Un home emmanillat (iStock)

Aquest dijous, 8 de desembre, la Policia va haver de detenir un home durant la manifestació sindical que va tenir lloc a l’eix comercial.  Cap a les 20.30 hores, un veí del Principat, de 25 anys, va començar a proferir insults als agents. En un primer moment, se li va fer un seguiment per tal de garantir que no causés més incidents, se li va cridar l’atenció i se li va demanar que no faltés al respecte als policies.

Amb tot, va continuar insultant els agents, moment en què se li va demanar que sortís del nucli de la manifestació per tal de poder-lo identificar. L’home es va negar i va començar a forcejar amb intencions d’agredir als policies posant en risc el desenvolupament de la marxa. Durant el forcejament, va trencar les ulleres d’un dels agents.

Per tot plegat se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, contra l’honor i contra el patrimoni. La Policia destaca que aquestes situacions són extremadament delicades de gestionar perquè no es pot preveure la reacció de la resta de manifestants en el moment en què es produeix l’arrest.

TOTES LES NOTÍCIES