Amenaces de mort, alcoholèmia i tòxics i insults a agents policials, motius d’alguna de les detencions de la setmana

Aquesta nit de dijous, la Policia ha detingut dos homes, veïns de les valls, de 53 i 32 anys, a Sant Julià de Lòria, com a presumptes autors d’un delicte contra la llibertat per amenaces mútues de mort a través de missatges i fotografies enviades per WhatsApp. En una de les imatges, l’home de 32 anys mostrava un ganivet d’11,5 centímetres que els agents li han requisat posteriorment al seu domicili.

D’altra banda, la matinada d’aquest divendres, prop d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, s’ha arrestat un altre home, no resident, de 21 anys, per insultar els agents de Policia.


Positius per alcoholèmia i tòxics

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, entre dilluns i divendres s’ha arrestat una persona, no resident, de 37 anys, per positiu en tòxics i 11 persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. Una d’elles, un home, veí del Principat, de 30 anys amb una taxa d’1,57, també conduïa sota els efectes de les drogues. Quant a la resta, vuit d’ells tenen entre 20 i 38 anys i se’ls ha detingut per conduir amb taxes d’entre 0,90 i 1,86.

Dos més han estat arrestats arran d’accidents amb danys materials. El primer, un no resident, de 20 anys, amb una taxa de 0,96, va ser detingut dimecres a les 22 hores després de perdre el control del vehicle a la CG2 en l’encreuament amb la carretera de Grau Roig. El segon, un veí de les valls, de 24 anys, amb una taxa d’1,95, ha estat detingut la matinada d’aquest dijous, passades les 4 hores, després d’un accident de circulació a Andorra la Vella.

TOTES LES NOTÍCIES