El Govern obre onze places d’agent de policia

Agents de la Policia (SFGA)
Agents de la Policia (SFGA)

El Consell de Ministres ha donat llum verda a la licitació d’onze places d’agent de policia de nivell C1, de les quals 3 són de nova creació i 8 per a cobrir vacants per jubilacions i excedències sense reserva de plaça. Entre els diferents requisits que cal complir per a poder optar a ser agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana o ser major d’edat en la data de publicació de l’edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), entre d’altres.

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud amb el formulari que es troba a l’apartat de tràmits de la pàgina web www.policia.ad i adreçar-la al Grup de Recursos Humans del Departament de Policia, situat a l’edifici administratiu de l’Obac (Escaldes-Engordany). El tràmit es podrà fer a partir de la publicació de l’edicte al BOPA i fins a les 13 hores del 4 d’octubre de 2024.

Les bases de la convocatòria i el temari de la prova professional es podran trobar a www.policia.ad. El Grup de Recursos Humans del Cos de Policia facilitarà tota la informació i els aclariments complementaris, si escau, als candidats.

El procés selectiu es durà a terme a partir de la tardor d’enguany i el nomenament dels candidats quedaria supeditat als resultats obtinguts en el procés de selecció, per ordre de mèrits. D’aquesta manera, els candidats nomenats en període de formació han de seguir el procés formatiu inicial, que tindrà una durada màxima de 12 mesos. Una vegada s’hagi superat aquest procés, amb l’informe previ del director del Cos de Policia, seran nomenats com a membres del cos en període de prova, el qual tindrà una durada màxima de dotze mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]