El Govern augmenta fins a 20 les persones que poden fer trobades en exteriors

Un grup de persones reunides en un espai exterior
Un grup de persones reunides en un espai exterior. Foto de Kelsey Chance a Unsplash

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha informat aquest dijous que les dades sanitàries relacionades amb la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 continuen estables a la baixa. Així, el titular de Salut ha apuntat que la taxa de reproducció segueix estable al voltant d’1 i des de dilluns no hi ha cap pacient de coronavirus ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Donades aquestes dades, Martínez Benazet ha anunciat el relaxament d’algunes de les mesures vigents. Un dels punts acordats durant la sessió de Consell de Ministres fa referència al nombre de persones que poden reunir-se en trobades familiars o d’amics: es manté el topall de deu persones en espais interiors, però la xifra s’amplia fins a vint en el cas que es realitzin a l’aire lliure.

El ministre també ha destacat que a partir de demà, quan entri en vigor el nou Decret de mesures, tampoc serà necessari que es duguin registres dels usuaris de bars i restaurants, cases pairals, assistents a actes culturals o esportius ni als parcs infantils d’interior. La resta de mesures es mantenen com fins ara.

 

[do_widget id=category-posts-pro-64]