El FC Andorra suma un empat en la seva visita al camp del filial del Sevilla (1-1)

FC Andorra i el Sevilla Atlético
FC Andorra i el Sevilla Atlético a punt de disputar el partit. Foto: ATV

El FC Andorra segueix sense conèixer la victòria fora de casa. Aquest diumenge ha sumat un nou empat al camp del Sevilla Atlético, 1 a 1. Els tricolors s’han avançat amb un gol de Carlos Martínez, però abans del descans Capi feia la igualada. El partit no va estar exempt de polèmica, ja que l’àrbitre no va assenyalar un possible penal sobre Manu Nieto i va perdonar l’expulsió d’un jugador sevillà.

Els partits serien de casa continuen sent el gran aspecte a millorar per al FC Andorra. Els tricolors arribaven amb baixes importants i sumen un nou empat en la seva visita al Jesús Navas contra el Sevilla Atlético.

Les coses començaven bé i al minut 12, Carlos Martínez feia el primer amb un xut des de la frontal que tocava en un defensa i sorprenia el porter, 1 a 0.

El gol esperonava el filial i obligava a lluir-se Nico Ratti.

Al minut 36, Diego González cometia un penal sobre Iván Romero, el davanter l’enviava al pal, però el refús l’aprofitava Capi per fer la igualada amb un xut encreuat.

Carlos Martínez posava a prova la porteria local, però Pastor volava per evitar el gol. Al descans, 1 a 1. Al darrer tram, l’entrada d’Adri Altimira donava aire a l’atac tricolor. El seu xut el refusava sota la línia la defensa.

Al temps d’afegit, els sevillans han tingut el triomf amb un xut a la creueta. Al final, 1 a 1.

Sarabia ha reconegut que segurament haurà estat el pitjor partit que ha fet l’equip aquesta temporada “perquè no hem tingut el control que ens agrada tenir”.

Amb tot, també ha destacat que l’estat del camp també ha condicionat el partit, tot indicant que “la nostra part del camp no estava regada”. Una cosa que, assegura, “no em sorprèn gaire”.

Els de Sarabia són sisens a la classificació amb 19 punts, a només dos de la cinquena posició que dona accés als llocs de play-off. El pròxim partit dels tricolors serà dissabte vinent contra l’Alcoià a casa.