El comerç en línia incrementa les seves vendes d’electrònica

ordinador
La venda en línia d’electrònica s’ha incrementat

La nova situació de confinament que està vivint la societat ha forçat canvis en els hàbits de compra, la qual cosa ha provocat a espanya un increment d’un 55% en la venda online de productes des que es va iniciar el confinament, segons experts digitals de l’empresa Bebitus.

Les compres en alimentació, farmàcia, mobiliari o esport són les més demandades pels espanyols. No obstant això, gràcies a l’impuls del teletreball i com afirma l’agència espanyola Geotelecom, les transaccions en electrònica han incrementat en un 138,5%.

Així mateix, és previsible anticipar que tot això tindrà conseqüències directes sobre el futur de l’eCommerce al nostre país, perquè el consumidor espanyol estava acostumat a comprar en botigues físiques i, des del començament del confinament, s’ha vist obligat a comprar online. De fet, abans de la declaració de l’Estat d’Alarma, l’activitat de l’eCommerce mostrava una tendència a la baixa.

Davant aquesta situació, les petites empreses poden trobar una oportunitat de negoci col·laborant amb portals de venda, com ocorre amb els petits tallers de reparació d’aparells electrònics que treballen amb Back Market, empresa especialitzada en el recondicionat de telèfons mòbils i ordinadors entre altres aparells electrònics. “Actualment treballem amb 1.200 tallers de recondicionat repartits en 27 països que es beneficien de la nostra infraestructura de subministrament. Per als petits tallers, la col·laboració és una manera de suportar la crisi de la COVID-19″, explica Thibaud Hug de Larauze, CEO i cofundador de Back Market.

Per Tecnonews

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.