Cel majoritàriament assolellat amb algun ruixat feble i puntual al migdia

 

mín: 10ºC | màx: 24ºC

El matí encara serà assolellat amb presencia d’alguns núvols alts. Al migdia, núvols més densos podrien deixar algun ruixat feble i puntual. A la tarda però, el cel tornarà a destapar-se.
Vent de component sud-oest, fluix als fons de valls i moderat en altitud.
Les temperatures màximes assoliran els 24ºC a Andorra la Vella, 19ºC a 1.500 metres i 15ºC al Pas de la Casa.

 

DIUMENGE 10
Dèbil
mín:  11ºC | màx: 18ºC
L’anticicló marxa definitivament. L’arribada d’un front ens aportarà precipitacions al llarg del dia sense descartar que puguin ser de caràcter tempestuós.
Vent de component sud, fluix als fons de valls i moderat en altitud.
Baixada notable de temperatures màximes. Esperem mínimes de 11ºC a Andorra la Vella, 7 graus a 1.500 metres i 4ºC al Pas de la Casa. Les màximes no passaran de 18ºC a Andorra la Vella, 13ºC a 1.500 metres i 8ºC al Pas de la Casa.

 

DILLUNS 11
Dèbil
mín:  8ºC | màx: 19ºC
Tot i que el dia començarà amb precipitacions residuals i nuvolositat enganxada als cims, a mesura que passaran les hores el sol anirà predominant a la meitat sud del país, mentre que la meitat nord continuarà ennuvolada.
Vent de component nord-oest, fluix als fons de valls i moderat en altitud.
Les temperatures quedaran normalitzades per a l’època de l’any. Esperem mínimes de 8ºC a Andorra la Vella, 6 graus a 1.500 metres i 3ºC al Pas de la Casa. Les màximes no passaran de 19ºC a Andorra la Vella, 14ºC a 1.500 metres i 9ºC al Pas de la Casa.

meteo.ad

[do_widget id=category-posts-pro-64]