Carola Vila i Gina del Rio debuten dissabte a les FIS de Santa Caterina

L'esquiadora andorrana de fons, Gina del Rio (Nordic Focus)
L’esquiadora andorrana de fons, Gina del Rio (Nordic Focus)

L’equip nacional femení d’esquí de fons està preparat per a atacar les primeres curses de la temporada. Carola Vila i Gina del Rio correran el pròxim cap de setmana les curses FIS de Santa Caterina, a Itàlia. L’equip va tancar fa una setmana la seva última estada en neu prèvia a les primeres competicions del pròxim cap de setmana.

A Davos (Suïssa), Carola Vila i Gina del Rio van acabar de perfilar la seva preparació. Després, van tenir uns dies de descans a casa i avui dilluns han iniciat el viatge a Itàlia, per a entrenar i preparar les primeres carreres del cap de setmana a Santa Caterina.

El menú a terres italianes serà un sprint el dissabte dia 2 i una 10km interval start clàssic per al diumenge dia 3 de desembre. Una vegada finalitzades aquestes primeres curses, la següent parada serà a Goms (Suïssa) del 8 al 10 de desembre, per a competir a la primera Copa d’Europa. Després, la planificació de l’equip dependrà de la neu que hi hagi a Andorra. Si n’hi ha, l’equip entrenarà a casa, i si no la idea és fer-ho als Alps.

TOTES LES NOTÍCIES