Llum verd a la nova quota de 250 autoritzacions d’immigració de residència i treball per compte propi

Un operari informàtic
Les noves autoritzacions s’han aprovat aquest dimecres (Pexel)

El Consell de Ministres ha donat el llum verd al Reglament de quota general de les autoritzacions d’immigració de residència i treball per compte propi, que contempla un total de 250 permisos.

El Reglament de quota general de les autoritzacions d’immigració de residència i treball per compte propi estableix que d’aquests 250 permisos aprovats, 50 queden reservats per a professionals liberals i 200 són per a altres supòsits de residència i treball per compte propi.

A data d’avui, gairebé s’han exhaurit totes les autoritzacions previstes en la darrera convocatòria de l’abril del 2022. El nombre global d’autoritzacions de residència i treball per compte propi que es podien lliurar també era de 250, repartides en 50 autoritzacions per a professionals liberals i 200 autoritzacions per als altres supòsits.

En concret, actualment, s’han exhaurit un total de 218 autoritzacions del contingent global de la quota, repartides en 12 autoritzacions per a professionals liberals i 206 autoritzacions per als altres supòsits de residència i treball per compte propi.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES