7 hàbits que pots incorporar als teus dies per a millorar la salut

Una dona llegint un llibre
Llegir estimula l’activitat intel·lectual i el rendiment cognitiu (iStock)

Tots sabem que realitzar exercici físic, dormir bé i portar una alimentació equilibrada resulta clau per a protegir l’organisme i allunyar-nos malalties. Compartim set hàbits que pots incorporar fàcilment als teus dies. Són els següents:

Asseure’t sempre a la taula al moment de menjar resulta clau, i evitarà les ingestes desmesurades.

Evitar les pantalles 30 minuts abans de dormir resulta fonamental per a millorar la qualitat del somni, que és bàsic per a millorar la salut de l’organisme.

Inclou una fruita o una verdura en cada menjar, amb la finalitat de sumar aliments saludables i nutrients de qualitat.

Exposa’t al sol, almenys 10 minuts cada dia, ja que té grans avantatges sobre el nostre cos, com l’estímul a la síntesi de vitamina D, que influeix en les defenses i en altres processos metabòlics. A més, la llum solar millora el nostre estat d’ànim.

Beu més aigua, amb o fora dels menjars. Una hidratació adequada col·labora amb molts processos metabòlics que resulten de gran importància per a la salut de l’organisme.

Camina o balla, almenys 20 minuts diaris. Si bé és aconsellable fer-ho a manera d’exercici, també podem fer-ho passejant la nostra mascota, fent la compra o altres tasques quotidianes.

Llegeix almenys un parell de pàgines cada dia. Estimula l’activitat intel·lectual i el rendiment cognitiu, podent ser l’empenta a la nostra creativitat i imaginació

TOTES LES NOTÍCIES