Tots Marquem, molt més que un campus esportiu

Foto de família dels participants i monitors del campus Tots Marquem
Foto de família dels participants i monitors del campus Tots Marquem (Creu Roja Andorrana/FAF)

En el marc dels projectes que es desenvolupen des de l’àrea social de la Creu Roja Andorrana per a l’atenció a la infància, adolescència i joventut, s’ha detectat la necessitat de proposar alternatives a les famílies més vulnerables del país, que moltes vegades no poden oferir activitats d’oci i lleure als seus fills. Gràcies a un acord amb la Federació Andorrana de Futbol, les dues entitats han creat el nou campus Tots Marquem, becat al 100%, proporcionant la roba esportiva completa i els àpats de tots els participants, voluntaris i professionals.

Aquest serà el primer campus de futbol que combina esport, activitats i valors. Hi participen una quinzena de nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, sota la supervisió de jugadors, entrenadors de la FAF com Catia da Silva i Marc Ibañez, una educadora social, una monitora i el suport de vuit voluntaris.

El campus, que va començar ahir dilluns i dura fins divendres, es desenvolupa durant la primera part del dia en un entorn de futbol amb entrenaments i competicions al Centre d’Entrenament de la FAF. A les tardes, el campus segueix amb activitats lúdiques i educatives, en diferents espais del país.

L’objectiu del campus és proporcionar eines perquè els nens i nenes treballin valors compartits de la FAF i la Creu Roja, com són la companyonia, l’esperit d’equip, la solidaritat, l’esforç i el compromís, entre d’altres. El campus Tots Marquem té vocació de continuïtat i els organitzadors no descarten proposar més edicions.

TOTES LES NOTÍCIES